Beoordelingen van Poké Perfect Amsterdam

Recente recensies van Poké Perfect Amsterdam

4 sterren na 9 reviews

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse pokébowls. Goede portie!!! Zeker een aanrader, pittig sausje bij de the original... Ik vond het heerlijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Onvriendelijk personeel in de keuken. Heb de bestelling op jullie eigen site geplaatst, en 0.25 euro aan transactiekosten verspild want heb toch een kwartier moeten wachten in de winkel. Dit wordt niet gewaardeerd, zeker niet in coronatijd. Ook al was de bestelling op jullie eigen site Heb ik te horen gekregen dat ik niet in aanmerking kom voor de stempels. Schandalig.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een ontzettende goede pokebowl. Super lekkere en verse zalm, goede boontjes en smaakvolle zeewiersalade.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam in 2019 vaak langs, sindsdien een enkele keer. Vandaag weer eens besteld, de Spicy Tuna poke bowl, met extra mango. Was erg magertjes qua vulling ivg met 2019... weinig tonijn, weinig groenten, klein beetje mango. Smaakte wel ok, maar dat wil wel met die saus e.d. Nee, ik denk dat ik dit voorlopig links laat liggen, helemaal met dergelijke prijzen.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor een van de bowls hadden de ingrediënten apart besteld maar alles door elkaar gekregen. Daarnaast zat er een sterke vis smaak aan een bowl met rundvlees. Al met al echt geen top ervaring en niet voor herhaling vatbaar.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal alles super goed geregeld. Helaas deze keer iets minder zat een blink stuk aluminiumfolie in een van de poke bowls.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Can’t complain about the food but strange how you can’t get loyalty stamps on food you order online and pick-up, only when you order in the shop in person!?! Had the food been delivered to my home that would make sense but not when you go to the store... strange service for loyal customers 🤔

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, vers en smaakvol! Een minpuntje. De rijst was gewone witte rijst en niet de Japanse sushi rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.